bulanık

içim içim direniyor nidalar.

sorular!

yağmur!

sahi, yaz geliyor değil mi?

uğultulu kalabalık arasında kulaklıklarımdan ilham aldığım bir iki tını ile sarılırmıyım yine elime geçen ilk kağıt parçasına.. karşıma çıkan soru işaretine cümle kurmak gibi bir düşe kapılır mıyım? zihnim bulandı o anda durağıda kaçırmışım çok sonra farkettim zaten..

adım adım gün kaçıyor önümüzden.. ardında yorgunuz, durup önüne geçen gece karanlığı hep bir kıpırtısız koy sakinliği sunup kandırıyor aydınlığı, alıp veremediğimiz ne kaldıysa biraz daha gülmek ile çabalıyoruz yaşları bırakmak için..

komik..!

birde,

hani kaşları çatılmış haller varya suratlarımızda ayna karşısında rol yapar sandığımız..

turuncu dağlar, yemyeşil denizler.. mosmor bir gök ve kan kırmızı şelaleler uyandırıyor düşlerimi saçmalığın içinde parçalayıp atıyor kenarlara  

 

  

acı

günlerde tanımadığım bir neşe eşlik edermiş gözlerime bunu öğrendim yaşadığıma, derimin yandığına, dudaklarımın kuruduğuna kanaat getirdim, alıştım yoksulluğuna ellerimin derken içlerinde buldum gülen gözlere ait yüzünü, derin bir nefes aldım adına bir şey yakıştırmak istemedim şimdiye kadar hep çakılmıştım sınavlarından tanrının adını söylemedim, olmasın dedim hatta içimden sayıklamadım, kendime bile söylemedim sana hasret kalabileceğimi anlama, anlatma istedim, göze gelmesin ellere kanmasın istedim yalnızlıklarımız, sustum çok güleçtim sende gül istedim gamzen çıksın daha bir güleç kal dedim içten içe izledim kıyamadım kanma istedim olduğum gibi kaldım en sevdiğim yerleri bil olağanca halimle tanı beni diyerek yakardım içimden nasıl geldiyse oyunsuz, dolansız anla beni dedim bu sefer çok koşmayacaktım, saldırmayacaktım, yapmayacaktım yanlış girdiğim yol ayrımlarından olmayacaktın bunu öğütledim kendime, sonra yine karıştım sadece istediğimi dile getirdim, sadece seni görmeyi sana kanmayı beni büyütmeni, biraz daha adam etmeni diledim, sustum bekledim..

güleçtin, dost sıcağında sevildin, çakılın ortasında sırtımı yaslayıp hiç çekinmeden ağlayabileceğim kadar sevildin.. fikirlerine sahip çıkan, aklı başında halin çok yakındı içimdeki bütün karmaşaya, deli kanım çok ısındı bu sefer senin kalabilmeye, yanımda ol isterim, gözlerine bakabileyim isterim, şiirlerini dinlerim arada şarkı söylersin belki bir paragraf dinlerim senden kim bilir belki sende dilersin gözlerinde kalmamı çok uzağa gidemem ben bildiğin yerlerdeyim..