sis

bir yerlerde kalmak..

şu kontrol panelimdeki taslakları yayınlasam peş peşe.. hepsini tekrardan okusam ölür kalırım herhalde..

sarah jaffe - better than nothing playlistimde an ve an bu çalmakta..

garipsedim yine çevremedeki insanları, bana yapılanlar az mı?

- benim beklentim yine çok mu üstlerde..


keyifli günler geçirdim dahada geçirmek istiyorum havalar biraz iyileşse, benim ile anlam kazanabilecek sarı tabela keşiflerine çıkacağım, ardı sıra kovalıyorum yine arkasından yorulmadan koştuğum yanlış yalnızlıkları, farkında olmadığım mazo bir yanım var bunu kabullenebilirim yada bu yazan gerçek benimde durumu kabullenen kaçıncı olduğunu bilmediğim şizo diğer ben mi?

komik.. karikatüre başladım tekrar, keyifli, bunu yapabilirim ders falanda çalışıyorum artık.. birde sen çıktın yine gözlerine dalıp gittiğim yanında hep sustuğum hep yanımda ol istediğim sen geldin tekrardan bana, sen geldin ama ben zaten sendemi kalmışım bunu bir türlü bilemedim.. hangi halimden vurdun beni bilme istersen biraz yazıyorum anla istiyorum, anladığını açıklıyorsun ama ben körleştim galiba bilemiyorum..

adına yazdıklarımı bana yazabileceğin zamanları beklemelimiyim..

şu sis dolu yoldan duyduğum bir çok çıtırtı olsada ben seninkini ayırt ederim.. bir ses ol, yüzümde bir iz bırak derin olsun.. adımda bir anlam kazan artık, tenime her gün bırak dünyanın en güzel kokusunu..

bir yol ol üzerinde ömrümce dolaşayım sen beni istediğin yere götür, istersen çıkmazlarında kalayım, istersen çamuruna saplanayım.. ama sen olsun yapacaklarımın içinde..